Ajankohtaista

Huom. SB Bakery osallistuu 27.-28.10 pidettäviin kakunkoristelukisoihin  wanhassa satamassa, lakritsi-ja salmiakkifestivaaleilla. Semifinaaliin päästy ja

Finaaliin pääsyyn tarvitsen teidän apua. Käythän tykkäämässä  kuvasta Tästä  Kiitos !

 

 

***

RAVINTOLAPÄIVÄ HAIMOONKENTÄLLÄ   19.11 KLO 12-14.

LISÄINFOA FACEBOOKISSA. TERVETULOA !

***

 

 

 

SB Bakerysta juttua Luoteis-Uusimaassa.

SB Bakery mukana Pimeiden kauppojen illassa 15.9 klo 17-23. Tervetuloa!

Pimeiden kauppojen ilta

RAVINTOLAPÄIVÄ

Haimoon ravintolapäivä 19.5 klo 12-14. Tervetuloa!

mm. SB Bakeryn herkkuja, myös mukaan.

FB-sivuille päivittyy herkkulistaa, käy tsekkaamassa!

Ravintolapäivään tästä

ÄITINPÄIVÄ 13.5

Äitienpäiväkakkujen tilaukset 29.4 mennessä. Suunnitellaan yhdessä?

Ohi on!!

Leipuri-Kondiittori vuosimallia 2018.

Melkein kahden vuoden opinnot ovat nyt takanapäin.
Pari vuotta sitten yksi unelmani oli kouluttautua vielä ”vanhalla iällä” leipuri-kondiittoriksi…check…Olen valmistunut leipuri-kondiittoriksi.

Tämä matka toi ihania uusia ystäviä ja kollegoita elämääni. Paljon myös uutta tietoa ja taitoa.
Nyt voin jatkaa toista unelmaani; matkaa kohti yrittäjyyteen, pienin askelin. Palaan siis vain osa-aikaisesti takaisin vanhaan työhöni ja loppuviikot olen teitä ja kakkutoiveitanne varten.
Ehkä jonain päivänä saan omat tilat toimintaa varten, Se olisi tavoite.

 

 

 

 Opetus- ja kulttuuriministeriö 16.11.2017vapaus

Omnian opiskelijat voittivat Sivistys100-juhlaleivoskilpailun

Lue lisää linkistä Sivistys100-juhlaleivoskilpailun

 

Vihdin Uutiset 11.12.2017

”Kaunis ja maultaan omaperäinen” – vihtiläisen Susanna Boströmin Vapaus-leivos toi voiton

Lue listää linkistä Vapaus-leivos toi voiton